Ricotta prajita

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 2785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 gr ricotta
  • 1 ou
  • faina alba
  • ulei ptr prajit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ricotta prajita:

Ricotta se taie felii si se usuca de apa in exces cu ajutorul unui servet de hartie.

Intr-un bol se bate spuma oul, se adauga sarea. Intr-o farfurie punem putina faina alba.

Trecem fiecare patrat de ricotta prin ou,apoi prin faina facind atentie sa nu il rupem.

Se pune ulei intr-o tigaie si cind acesta e incins prajim patratul de ricotta. Se scoate pe un servet de hartie ptr a elimina uleiul in exces.

La fel se procedeaza cu restul de patrate :)

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ricotta prajita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Sim0na 1

09.11.2012, 22:51

de cas pane am mai auzit, dar de ricotta, pana acum nu! Dar... cred ca-i la fel de bun!!

alba_zori 1

10.11.2012, 19:14

odata mancam si eu asa,ce buna era...si dupa am descoperit ca eram alergica la lapte...ce naspa,dar acum mancanc putin cu ajutorul unei pastilute incerc,deci ma servesc cu o bucatica si o pastiluta,te pup

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu cascaval