Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food
Tare mult imi plac pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante (nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua!
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ciocanele de pui, faina, pesmet, oua
Ingrediente pentru Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food:
Cum se prepara Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food:
Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.
Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust.
Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare.
Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele.
Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet.
O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.
Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.
Va doresc pofta buna!
O alta varianta delicioasa este si aceasta reteta de Copanele pane, care merg foarte bine servite cu Pilaf
Va recomandam si reteta Piept de Pui Pane, in stil egiptean