Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți

de Ina in , 14 Iul 2018 | 2062 vizualizari

 

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Pentru ca ieri am sacrificat 9 cocoși tineri ( 3 luni fiecare ) nu puteam sa nu pregatesc o fripturica delicioasa cu noile condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare
  • 6-8 cartofi
  • amestec de ierburi si marar de la Delikat
  • piper de la Delikat
  • condiment pentru cartofi de la Delikat
  • salata de ardei copt
  • sare
  • ulei de masline
  • unt
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți:

Bucatile de carne, spalate si scurse, se condimenteaza cu sare si amestec de ierburi si marar de la Delikat. Se stropesc cu ulei de masline si se acopera/videaza, lasandu-se cateva ore la rece (Eu le-am lasat peste noapte).

Se asaza bucatile de carne condimentate intr-o tava cu gratar si se pun in cuptorul incins pe program de gratar + ventilatie la 210 grade Celsius. Dupa 30 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte si se mai lasa in cuptor inca 30 minute. 

In timp ce carnea sta in cuptor, ne ocupam de cartofii natur.

Curatam de coaja 6-8 cartofi, ii spalam, ii feliem grosier si-i punem la fiert in apa cu putina sare. Cand furculita intra usor in ei, oprim focul. Nu-i scoatem imediat din apa, ne asiguram intai ca friptura este gata. 

Pregatim salata de ardei copt, in otet. Eu am avut-o pregatita la borcan, de anul trecut. 

Asezam pe farfurie o bucata de friptura, iar alaturi punem cartofi fierti peste care presaram condiment pentru cartofi de la Delikat, marar si cubulete mici de unt.

Noi am servit cu salata de ardei copti in otet si lipii cu ierburi mediteraneene. 

Pofta ne-am facut-o cu un pahar cu vin alb, din gospodaria proprie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa