Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 6127 vizualizari

 

reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg in jur de 1,5 kg
  • 1l bere neagra
  • 1 kg cartofi
  • 25 gr parmezan
  • 15 gr sare
  • 10 gr boia iute
  • 5 gr chilli
  • 15 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan:

Se ia puiul se spala se sterge cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pregateste pasta cu care se va unge puiul din sare, boia, chili si ulei de masline. Cartofii se curata si se taie in jumatati, se pune puiul in tava de cuptor alaturi de cartofi, se toarna berea neagra iar apoi se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor incalzit in prealabil la 180 grade. Dupa jumatate de ora se intoarce puiul si se acopera in continuare pentru inca jumatate de ora. Dupa acest timp se lasa puiul inca 45 minute in cuptor pentru a se rumeni. Dupa ce se scoate puiul si se aseaza pe platou alaturi de cartofi se adauga parmezanul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat si ciuperci la cuptor