Pregatirea celor doua preparate se face oarecum simultan, la cuptor vor merge in acelasi timp. Am spalat puiul, l-am sarat si piperat si l-am pus la prajit in putin ulei. Cand s-a rumenit putin pe ambele parti, l-am scos si am pus bucatile de carne intr-un vas de yena. Peste bucatile de carne am pus laptele dulce, untul taiat bucati, cateii de usturoi si putina sare de mare. Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, la 190 grade. Dupa cele 40 minute am intors bucatile de carne si le-am mai lasat inca 40 minute. La mine a fost gata dupa aceasta perioada. Sosul de la carne este absolut minunat!!! Am pregatiut un sos din usturoi pisat, sare, piper, mustar, si ulei, pe care l-am adaugat peste cartofii taiati mare. Am amestecat si am dat la cuptor pentru 1 ora jumatate. Am servit carnita si cartofiorii alaturi de o salata asortata de vara.