Piept de pui cu sos de curry si ananas

de Anett in Pui, 9 Mai 2017 | 7106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1 conserva ananas
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pudra de curry
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir
  • 1 cana orez
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de curry si ananas:

Spalam carnea si o taiem in cubulete grosute; curatam si tocam ceapa si ghimbirul.

Incingem ulei intr-o cratita, introducem ceapa si ghimbirul. Prajim pentru cateva minute, apoi adaugam carnea. Prajim carnea pe ambele parti si adaugam condimentele.

Intre timp, punem la fiert orezul.

Adaugam cubuletele de ananas si turnam sucul, amestecam bine si acoperim un capac. Lasam pe foc mic pentru 10-15 minute.

Servim carnea cu orezul simplu fiert.

TIPS-URI

1

se mai poate adauga chili in sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de curry si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

anca_rm 1

10.05.2017, 09:39

oo ce mult imi place

oanapl 1

10.05.2017, 11:27

Interesanta combinatia!

Rocsi 1

10.05.2017, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA