Pulpele se spală bine și se pun la fiert pentru 15 min în oala de presiune (sau 25-30 min în oală normală- atenție să înlăturați spuma). Se poate pune în apa care fierbe și o ceapă și un morcov. (astfel putem obține și baza unei supe de pui cu fidea sau găluște).
Se scot pulpele din apă și se lasă la scurs. Se condimentează cu sare și piper. Usturoiul verde se curăță și se toacă mărunt. Ciupercile se curăță și se taie în două dacă sunt mai mari. Încingem ulei de măsline într-o tigaie și călim 2-3 minute usturoiul (păstrăm câteva frunze verzi pentru ornat). Adăugăm în tigaie și ciupercile și amestecăm bine. Lăsăm la foc mare pentru 2-3 minute, după care aducem și pulpele în tigaie. Lăsăm pulpele de pui pe foc câte 3 minute pe fiecare parte și stingem focul.
Servim pe pat de salată verde stropită cu ulei de măsline și zeamă de lămâie și ornăm cu usturoi verde tocat mărunt.
Poftă bună!