Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 19 Mar 2013 | 5778 vizualizari

 

Daca tot am aceasta forma de silicon,zic hai s-o mai scot la treaba.....dar pentru ea,ar fi trebuit sa dublez ingredientele pentru ca este cam mare iar cand am scos-o s-a rupt; nimeni nu a observat, pentru ca nici nu s-a racit bine si era terminata.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 170 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 80 g unt moale
  • gem (sa nu fie prea subtire)
  • lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine ouale cu zahar pana rezulta o spuma albicioasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si praful de budinca, untul moale, iar la sfarsit adaugam cate putin lapte, pana ce compozitia devine ca o smantana mai groasa. Rasturnam aluatul in tava cu hartie de copt, iar din loc in loc punem cu lingurita gem si dam tava la cuptor 30-35 minute.

Dupa ce s-a racit o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]