Tot de la Plus am cumparat foi de cacao pt prajituri si am zis sa fac ceva repede si bun.
Am pus intr-o craticioara cicolata de lapte rupta bucatele impreuna cu 100 ml frisca lichida,am amestecat pana s-a topit ciocolata dar sa nu fiarba.Am dat la rece.
Cu ciocolara amaruie am procedat la fel.(2 cioco+200 frisca lichida)
Pregatim siropul:intr-o cana am pus 150 ml apa rece,in care amestecand am dizolvat 3 linguri de zahar.Am pus putina esenta de rom(sa nu puneti din fiola ca-i uleioasa)
Cand s-a racit crema am batut bine cu mixerul pana s-a format o crema fina.
In cea de ciocolata amaruie am bagat putina esenta de rom,iar in cea de lapte,esenta de migdale(dupa gust)
Am insiropat prima foaie,am pus crema amaruie cam 3/4 din cantitate,am pus a 2-a foaie,am insiropat-o,am pus crema de lapte fara 1 lingura,am pus a 3-a foaie,am insiropat-o si am intins bine pe toata suprafata,crema de lapte ramasa(1 lingura),iar cu cea amaruie ramasa,am ornat dupa cum se vede in poza.
pofta buna!!!!
1
cand am batut crema amaruie am mai adaugat 4 ling.de frisca lichida,compozitia fiind prea groasa...asa a iesit numai bine.