Pomana vitelului

de Dea_Dea in Vita, 6 Ian 2014 | 4712 vizualizari

 

Porc n-am avut ca l-am taiat de pe lista :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de vitel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 200 ml apa
  • Mamaliga
  • 2 pahare de 250 ml apa
  • sare
  • un pahar de 250 ml faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana vitelului:

Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada.

Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.

Alaturi am facut si o salata de varza murata: se toaca varza , se pune sare, piper si ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana vitelului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia