Acum n`o luati ca o reclama, ca n-am obiceiul sa fac reclama la firma, dar chiar imi plac produsele de la Sergiana Poiana Marului si cum avea niste produse de la ei, am zis sa pun de-o pizza....
Aluat: Intr-un castron cernem faina, adaugam un praf de sare si maruntin drojdia, apoi turnam apa calduta si incepem sa framantam, e posibil sa nu fie nevoie de toata apa, deci nu o turnati toata dintr-o data. Adaugam si uleiul si framantam bine vreo 20 min, apoi lasam la crescut peste o ora, acoperind castronul cu un servet.
Umplutura: Taiem ceapa marunt, la fel si salamul si rulada de porc, le punem intr-un castron, adaugam si maslinele maruntite, apoi doua oua si piper, omogenizam bine.
Luam tava de pizza si intindem aluatul in tava, peste aluat intindem sosul dulce de pizza, apoi umplutura, eu m-am jucat nitel, am incercat sa fac niste floricele, am presarat parmezan si cascaval ras. Dam tava la cuptor, pentru cca 30-35 min, in functie de cuptorul fiecaruia. cand e gata scoatem din cuptor si mai presaram parmezan