Piept de pui umplut Cipriot

de silvi0ara in Pui, 27 Feb 2012 | 7203 vizualizari

 

Zilele trecute ma uitam la TV,si l-am vazut pe Jamie Oliver gatind acest fel de mancare si am zis sa-l incerc si eu.Noua ne-a placut tare mult,sper sa va placa si voua.
Usor de preparat si tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare dezosat
  • 3 bucati rosii uscate
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita busuioc tocat marunt
  • 100g branza feta de capra
  • sare si piper
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 catei usturoi pisati

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut Cipriot:

Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..

Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.

Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi  la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut Cipriot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Portofele de pui umplute cu ciuperci si legume