Piept de pui umplut

de katty in Pui, 4 Iun 2020 | 3642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 100 gr branza proaspata
  • 50 gr telemea de oaie
  • 2 ardei kapia copti
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.

Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete.

Adaugam piper si busuioc si omogenizam. Umplem buzunarele cu amestecul de branza si le inchidem cu ajutorul unor scobitori.

Intr-o tigaie incintam uleiul si punem pieptul de pui. Il rumenim usor pe ambele parti la foc iute, apoi introducem tigaia la cuptor pentru inca 15 minute.

Servim pieptul cu o salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui condimentat, servit cu sos de usturoi si ardei copti