Piept de pui umplut

de katty in Pui, 4 Iun 2020 | 3463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 100 gr branza proaspata
  • 50 gr telemea de oaie
  • 2 ardei kapia copti
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.

Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete.

Adaugam piper si busuioc si omogenizam. Umplem buzunarele cu amestecul de branza si le inchidem cu ajutorul unor scobitori.

Intr-o tigaie incintam uleiul si punem pieptul de pui. Il rumenim usor pe ambele parti la foc iute, apoi introducem tigaia la cuptor pentru inca 15 minute.

Servim pieptul cu o salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ierburi de Provence