Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas

de kamy in Pui, 20 Ian 2011 | 6448 vizualizari

 

Am incercat si asa....fff bun a iesit.A mancat si Sabina tooot

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 2 pulpite de la aripioare
  • plante aromatice...bucataria italiana
  • supa gulas...mammita
  • 4 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas:

   Am taiat pulpele pe jumate,le-am spalat si le-am pus in tava unde le-am sarat,piperat,le-am presarat bine cu ...plantele aromatice...am pus si usturoiul taiat feliute peste ele,am adaugat 200 ml apa,am pus alufolie peste si am bagat tava in cuptor, la foc mic,pentru 40 min.

Cum pulpele erau aproape bune de mancat am scos folia,am amestecat 2 lg.de supa gulas cu 50 ml. apa si am adaugat-o peste pulpele si zeama din tava.Am mai lasat 10 min la cuptor ca sa se lege sosul dupa care...gata.

Am mancat pulpele cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

kamy 1

23.01.2011, 19:02

corina...las ca poti aia a fost portia sabinei

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:03

Vai Kamy ce culoare ce deliciu

kamy 1

25.01.2011, 00:31

ruxy...draguta ca de obicei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback