Peste inabusit cu legume

de adnas54 in Pangasius, 16 Mar 2010 | 10430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 400 gr. legume asortate
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste inabusit cu legume:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Legumele asortate cuondimentate cu ierburi, la punga cumparate din supermarket, se inabuse intr-o tigaie cu unt si putin ulei,
Se adauga putina zeama de legune, se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade zeama.  Este o garnitura buna pentru pestele inabusit in folie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste inabusit cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu garnitura de morcovi