PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR

de mihaelar63 in Pangasius, 24 Ian 2010 | 10762 vizualizari

 

file de pangasius cu crusta crocanta de mac, susan si malai ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 1 lingura pasta ardei
  • 3 catei de usturoi
  • zeama lamaie
  • sare
  • 2 oua

     

  • 50 gr mac
  • 50 gr susan 
  • 100gr faina alba
  • 100 gr  faina malai
  • 50 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR:

 

  1. bucatile de file de pangasius se spala , se portioneaza , se stropesc cu zeama de lamaie , se ung cu o pasta de ardei si usturoi pisat .
  2. se bat bine cele doua oua cu furculita .
  3. se amesteca macul , susanul si faina de malai
  4. pangasiul se trece prin faina alba , ou batut si apoi prin amestecul de mac , susan si malai .
  5. se aseaza intr-o tava se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor 25 minute .

TIPS-URI

1

se serveste cu un sos de smantana si usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

24.01.2010, 23:06

oana tine cont sa pui un file de peste mai gros , sau poate l-am uscat eu prea tare , trebuia sa fie mai suculent in interior .

Oana 1

25.01.2010, 00:11

Am retinut, Miha

Teo 1

30.01.2010, 16:49

imi place prescurtarea din titlu , dar si portia din farfurie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu saramura