Peste in stil mediteranean

de ianculubita in Peste, 31 Oct 2011 | 4541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste de preferinta alb(eu am avut merluciu intreg)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 g masline fara samburi
  • 2 linguri seminte de pin
  • 1 pahar vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 8 linguri ulei de masline
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in stil mediteranean:

Pe un tocator se pun maslinele, usturoiul si semintele de pin. Se toaca bine cu un cutit, se pun intr-un castron, se adauga pesmetul, 4 linguri cu ulei, sare si piper dupa gust. Jumatate din cantitatea obtinuta se pune intr-un vas termorezistent, deasupra pestele condimentat cu arome speciale (eu am piper cu lamaie), se toarna vinul, se acopera cu restul compozitiei, restul de ulei si se da la cuptor 15-20 minute. Se serveste cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in stil mediteranean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pisica de mare cu sos de macris