Pate vegetal de naut

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2017 | 3854 vizualizari

 

De cand am vazut aceasta reteta la Silvia mi-a placut tare mult .E o reteta usor de facut ...si numai buna cand se doreste ceva rapid ...
https://www.bucataras.ro/retete/pate-vegetal-de-naut-76685.html
 

 

INGREDIENTE

  • 480 gr naut fiert
  • 1\2 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 2 rosii uscate
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal de naut:

1.  Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. 

2.  Rosiile uscate le scurgem bine de uleiul din conserva si le tocam marunt . 

3.  Patrunjelul proaspat il spalam si il tocam marunt. 

4. Punem intr-un bol nautul,ceapa,rosiile uscate si uleiul. Mixam totul foarte bine cu ajutorul unui blender pana devine totul o pasta. Potrivim de sare. 

5.  Adaugam patrunjelul si amestecam bine cu o lingura de lemn. 

6.  Servim pateul de naut pe paine si il pastram  la frigider pana in momentul  servirii.

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat