Pate vegetal de naut

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2017 | 3856 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

01.09.2017, 16:58

mihaelar63 1

01.09.2017, 17:15

O fi bun Eu nu -s prietena cu nautul

- Andreea - 1

01.09.2017, 17:16

katty 1

01.09.2017, 17:16

Ador nautul, chiar astazi am facut si eu o pasta cu naut!

- Andreea - 1

01.09.2017, 17:41

Mihaela...noua ne place tare mult !

- Andreea - 1

01.09.2017, 17:41

Katty

Rahela Velicu 1

01.09.2017, 17:46

RODIMUR 1

01.09.2017, 18:07

N-am mâncat năut, nu știu ce gust are...

- Andreea - 1

01.09.2017, 18:24

Rodica...sa il incerci.Este tare bun !

- Andreea - 1

01.09.2017, 18:24

Rahela

Constelatialeu 1

01.09.2017, 18:42

Nu-i in aria mea de confort...

- Andreea - 1

01.09.2017, 18:54

Cleme...stim

Panacris 1

01.09.2017, 19:09

- Andreea - 1

01.09.2017, 19:53

Cris

Cofetarul Vesel 1

01.09.2017, 20:07

- Andreea - 1

01.09.2017, 20:30

oanapl 1

01.09.2017, 23:15

super idee!

dantes 1

02.09.2017, 07:16

Bun!

- Andreea - 1

02.09.2017, 14:56

Oana

- Andreea - 1

02.09.2017, 14:56

Dantes

kytz 1

09.09.2017, 10:12

Tare bun, mai ales pentru copii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa