Pasta de peste afumat II

de RuxyRux in Somon, 17 Feb 2012 | 7922 vizualizari

 

Din capitolul ce nebunii am mai facut cu somonul afumat...astazi o reteta atat de gustoasa pentru care am lasat eleganta la o parte, am spart taraneste o ceapa si am servit bunaciunea asta( cum ar zice Medi mea draga) pe un colt de paine de casa proaspata si buna...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr somon afumat
  • 2 oua fierte tari
  • o cutie de branza Almette cu iaurt( 150 gr)
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 cutie mica de ton in ulei de masline
  • 100 gr unt
  • piper dupa gust
  • sare numai daca simtiti nevoia( eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste afumat II:

Curatati bine de oase somonul afumat.( eu il curat asa cum se curata pestele pentru copii)

Punem la blender toate ingredientele, ouale fierte( cu totul),  untul,branza, smantana, mustarul, tonul si somonul afumat, condimentam dupa gust si gata, decoram dupa inspiratie( la mine decorul nu e punctul forte, insa gustul e unul de laudat asta asa ca sa-mi gasesc scuze LOL) apoi servim cu pofta!

Pentru al meu sot...am facut si niste rulouri de somon umplute cu aceasta pasta nebuuna de buna...!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste afumat II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste