Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola

de Strawberries thoughts in Somon, 3 Aug 2014 | 5859 vizualizari

 

În reţeta de astăzi o să folosim sosul de roşii cu busuioc din reţeta anterioară.

 

INGREDIENTE

  • 500 g somon (4 bucăţi)
  • 250 g sos de roşii cu busuioc
  • 1 lgt piper negru
  • 1 lg sos de soia superior (dark)
  • 10 g parmezan
  • 50 g gorgonzola
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola:

Preîncălzim cuptorul la 180°C.

Uscăm bucăţile de somon cu un şerveţel de bucătărie.
Cu o pensula ungem peştele cu sosul de soia şi presăram pe deasupra piperul .
Într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei, punem bucăţile de somon.
Punem peştele în cuptor pentru 15 minute.
După 15 minute scoate peştele şi turnăm peste el sosul de roşii cu busuioc.
Îl mai dăm la cuptor pentru încă 20 de minute.
Tăiem gorgonzola cubuleţe.
Scoatem vasul din cuptor, punem peste peşte parmezanul şi gorgonzola.  
Dăm vasul la cuptorul cald, cu focul stins, până se topeşte gorgonzola.

Enjoy :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de masline