Nourasi de cocos

de Anastasia in Dulciuri, 16 Ian 2011 | 4404 vizualizari

 

Va prezint cu drag noua gospodina a casei :) nepotica mea Olguta !

 

INGREDIENTE

pentru 15 bucati:

  • 80 gr fulgi de cocos
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 albusuri
  • 2 lingurite faina de porumb
  • 1/2 ciocolata amaruie pentru glazurat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nourasi de cocos:

1. Albusurile se bat cu zaharul farin intr-o 
spuma alba care nu e teapana si inca
curge de pe tel.
2. Se incorporeaza faina de porumb
si nuca de cocos, continuind sa mixati
cateva secunde pana sa incorporat.

3. Repartizati cu o lingurita cate un nouras
intr-o tava asternuta cu folie unsa cu
putina grasime, coaceti la 150 de gr C
cuptor preaincalzit 15~20 de minute.
4. Le scoateti din tava dupa ce s-au racit
si le glazurati cu ciocolata
topita la bain-marie


Daca ti-a placut reteta noastra "Nourasi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca