Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure

de nico15 in Porc, 18 Mai 2014 | 5409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de muschiulet de porc
  • 100 g de cartofi
  • 30 g de unt,
  • nucsoara
  • Sare, piper, oregano
  • 30 g de bacon
  • Ulei de masline
  • 100 g de fr. de padure
  • 25 g de unt
  • 20-30 ml de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure:

Punem cartofi in coaja la fiert. Muschiuletul de porc il ungem cu ulei si il asezonam cu sare si piper. Asezam fasiile de bacon si vom rula muschiuletul il ele. Punem intr-o tigaie ulei  si tragem muschiuletul de porc cateva minute pe toate partile pana prinde alta culoare.

Facem un pat de legume, ce doriti dumneavoastra, eu am pus un cartof normal feliat rondela si am adaugat muschiuletul peste, dandu-l, 35-40 min la cuptor, la 180 de grade.

Atentie cartofii se fierb mai repede ca ceilalti. Ii scoatem ii scurgem de apa, ii pasam bine si adaugam unt.  Asezonam cu sare si un praf de nucsoara, foarte putin.

Intr-o tigaie punem unt si putin ulei si adaugam fructele de padure, lasam pana se-nmoaie si adaugam vinul, saram. Lasam sa scada, incercam consistenta sosului.

Eu am asezat piureul intr-o forma dreptunghiulara(dar dumneavoastra puteti decora cum considerati ca este mai interesant) am decorat cu o rosie cherry.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

Acesti cartofi se fierb mai repede decat celelalte tipuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc