Punem cartofi in coaja la fiert. Muschiuletul de porc il ungem cu ulei si il asezonam cu sare si piper. Asezam fasiile de bacon si vom rula muschiuletul il ele. Punem intr-o tigaie ulei si tragem muschiuletul de porc cateva minute pe toate partile pana prinde alta culoare.
Facem un pat de legume, ce doriti dumneavoastra, eu am pus un cartof normal feliat rondela si am adaugat muschiuletul peste, dandu-l, 35-40 min la cuptor, la 180 de grade.
Atentie cartofii se fierb mai repede ca ceilalti. Ii scoatem ii scurgem de apa, ii pasam bine si adaugam unt. Asezonam cu sare si un praf de nucsoara, foarte putin.
Intr-o tigaie punem unt si putin ulei si adaugam fructele de padure, lasam pana se-nmoaie si adaugam vinul, saram. Lasam sa scada, incercam consistenta sosului.
Eu am asezat piureul intr-o forma dreptunghiulara(dar dumneavoastra puteti decora cum considerati ca este mai interesant) am decorat cu o rosie cherry.
Pofta Buna
1
Acesti cartofi se fierb mai repede decat celelalte tipuri.