Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

de luminitzaschiau in Porc, 28 Mar 2015 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc muschiulet de porc
  • 3 cartofi
  • 10 g piper verde
  • 10 ml coniac
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita
  • 150 ml smantana
  • 100 g salata rucola
  • 3 foi salata iceberg
  • 10 rosii cherry
  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 3 lg ulei masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar:

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.

Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o tigaie in care punem foarte putin ulei. Feliile de cartofi se prajesc pe rand fara sa se suprapuna in tigaie. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru sos punem boabele de piper verde in coniac si in 20 ml vin pe foc pana cand scade lichidul aproape de tot. Adaugam o lingurita de mustar si smantana si lasam sa fierba 3 min.

Salata se spala bine se taie potrivit , rosiile le taiem in 4 si castravete felii subtiri si facem dresing din 2 lg zeama de lamaie , 1 lingurita mustar si uleiul de masline. Adaugam dresingul numai inaite de servire.

Pentru a monta farfuria punem 2-5 felii de cartofi peste care punem 3 felii din muschiulet si peste turnam 2 linguri de sos. Salata dupa ce se amesteca bine cu dresingul se pune pe farfurie langa preparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac