Muschiulet de porc cu legume

de _Alina_ in Porc, 14 Dec 2012 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g muschi de porc
  • 3 vinete potrivite
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii cherry
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 gogosar
  • 2 morcovi
  • 1 lgt ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 lg pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume:

1. Spalam vinetele si curatam de coaja jumatate din cantitate. Le taiem cubulete (3-4 cm) si le punem in apa cu sare timp de 20 min.  

2. Spalam si taiem muschiul in bucati de 5-7 cm.  

3. Punem lingurita de ulei in tigaie la incins (se poate renunta la ulei ;). Se azvarle carnea in tigaie si se rumeneste putin. Turnam peste carne vinul rosu si punem capacul. Lasam la foc potrivit pana cand scade lichidul.  

4. Curatam morcovii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele. De asemenea, taiem in cuburi/bucati mari ardeii si gogosarii. Ceapa o taiem julien, dar tot grosier.  

5. Dupa ce a scazut lichidul din carne putem pune legumele, punem capacul si lasam la foc mic 10 min. Daca este necesar punem si 30 ml apa. In ultimele 3 min punem pasta de tomate si invartim usor.

Asta e tot!

Pofta Buna!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate