Foarte gustos si un aspect deosebit.
Muschiuletul de porc se taie in doua pentru a obtine patru bucati egale.Se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper,praf de cimbru dupa gust si se lasa la rece circa doua ore.
Se inveleste muschiuletul de porc cu felii subtiri de bacon,se pune intr-o tava tapetata cu hartie de cop si deasupra se pune o folie de aluminiu.
Se introduce tava cu muschiuletul de porc la cuptor.Dupa 20 de minute se inlatura folia de aluminiu si se mai lasa la copt circa 25 minute pana se patrunde bine carnea.
Cartofii dulci se curata se taie in forma de betisoare si se prajesc in ulei pana devin putin crocanti si se scot pe o hartie pergament pentru a se elimina din surplusul de ulei.
Baby morcovii si brocoli rupt in buchetele se scufunda circa 2-3 minute in apa fierbinte apoi se scot si de prajesc in unt circa 3-4 minute.
Se pune muschiuletul de porc pe farfurie si langa se aranjeaza legumele,eu am adaugat si cate doua bucati de baby porumb in loc de muraturi