Ceafa de porc la gratar

de Miha in Porc, 8 Dec 2009 | 8584 vizualizari

 

In amintirea gratarelor de asta vara. Prietenii stiu de ce! :)))

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Carnea o presaram cu usturoiul tocat si condimente. Adaugam si cateva linguri de ulei de masline, apoi o inecam in vin. Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider pentru cateva ore.

Punem carnea pe gratar si o prajim bine pe ambele parti.

Se serveste calda, cu garnitura preferata. Si neaparat cu o bere rece. :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

09.12.2009, 13:42

Suuper buna friptura asta, imi ploua in gura, dar eu o prefer cu vin rosu!

Nicolae 1

09.12.2009, 23:26

cristinahajdu 1

13.01.2011, 19:49

super buna.....testata!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc a la Janet