Legume sote

de LUK in Mancaruri de legume, 25 Mai 2011 | 4051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • un pastarnac radacina
  • o jumatate de ceapa mai mica
  • o foaie de dafin
  •  o lingurita de ulei
  • apa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume sote:

  Morcovii si pastarnacul se curata de coaja,se spala si se taie rondele subtiri.Ceapa se taie feliute.Se pune uleiul intr-o craticioara,se pun legumele,sare,foaia de dafin si se pune apa cat sa  acopere legumele.Se fierb innabusit la foc mic pana candlegumele sunt moi(aprox 30min).

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume sote" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:43

Cris2711 1

26.05.2011, 19:03

delicios

LUK 1

26.05.2011, 19:15

multumesc fetelor..puteti papa si carnita..e pulpa dezosata prajita fara ulei in tigaia Tefal ..deci e buna si pt dieta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu broccoli si sos tomat