Jambon de porc la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Apr 2015 | 8246 vizualizari

 

Dureaza pana se face dar este tare bun1

 

INGREDIENTE

  • 1 felie jambon de porc cu sorici (1600g)
  • 100ml ulei
  • 4-5 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper macinat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri

Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute.

Se ia spuma formata.

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in ea bucata de jambon fiarta si scursa de zeama.

se intoarce pe ambele parti ca sa se unga cu ulai si se presara cu vegeta, piper macinat, boia de ardei dulce si cimbru.

Se completeaza cu zeama in care a fiert si se introduce in cuptorul preamcalzit.

Se intoarce pe ambele parti si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenita frumos pe ambele parti (dupa o ora, o ora jumatate) este gata.

Se serveste cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu alte mirodenii care va plac.

2

Se poate folosi si boia de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura terina franceza / Jambon persille