Simplu dar bun!!!
Luam bucata de muschi de porc si o spalam bine apoi o tamponam cu niste servete de bucatarie.
o taiem bucatele,dar nu foarte mici.
cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in doua.
ceapa o curatam o spalam si o tocam ,iar cea uscata o taiem pestisor.
morcovul il curatam,il spalam si il taiem rondele.
ungem o tava cu putin ulei.
punem carnea in tava,apoi o condimentam cu sare si piper.
adaugam cartofii printre bucatile de carne.
deasupra punem ceapa si morcovii.
amestecam cam jumatate de cana de suc de rosii cu cateva linguri de apa rece,si il turnam in tava.
acoperim cu staniol,apoi dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
cand s-a facut mai bine de jumatate,luam staniolul si stropim cu vin,din cand in cand.
cand carnea este bine patrunsa o scoatem din cuptor.
asezam o portie pe o farfurie si servim.
Pofta buna!!!