Pofta buna!
Se pune iepurele intr-un vas de yena,se face un bait din uleiul de masline sare piper,usturoiul taiat marunt,patrunjelul,busuiocul,tarhonul,cimbru,piperul boabe,frunzele de dafin.
Se unge iepurele cu acest bait,se toarna paharul de vin si se lasa la marinat pana a doua zi,in frigider.
A doua zi faceti un bait din bulion sare si putin ulei de masline,se pun morcovii taiati cubulete si ceapa taiata inele.
Se unge iepurele si se baga la cuptor,la 190 de grade timp de 2 ore.
Se scoate la fiecare jumatate de ora si se unge cu bulionul facut.
Se mai face si un sos din bulion usturoi,busuioc sare,piper si putin ulei de masline,se pune doua linguri de ulei de masline in tigaie pui usturoiul taiat maruntel,bulionul,lasi sa scada putin si la sfarsit adaugi sarea piperul si busuiocul.
POFTA BUNA!