Jumeri

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2014 | 3630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de slanina de topit cu putina carne pe ia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumeri:

Slanina o curatam de sorlic si o taiem bucati potrivite.Intr-o cratita cu fundul gros(scuze exprimarea) punem slanina taiata bucati si cu o lingura amestecam tot timpul ca sa nu se prinda de oala,presaram cate o mana de sare si lasam sa se topeasca.Cand s-a topit slanina raman jumerile pe care le luam cu o paleta si unsoarea o lasam putin sa se raceasca si o punem in borcane.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

robert_b 1

05.09.2014, 16:44

Bya Ralu 1

05.09.2014, 18:27

bravo eu nu pot papa asa ceva

pity19 1

05.09.2014, 19:37

Cam multa grasime!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumeri