Ghiveci calugaresc

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 14340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conopida
  • 1 varza mica
  • 200 g fasole verde
  • 1 telina mica
  • 1 conserva de rosii,
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar ulei
  • 1 frunza de dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Curatam legumele de coaja, le taiem in cuburi mai mari, apoi taiem ceapa si o calim in ulei.

Adaugam legumele peste ceapa si le calim putin si pe acestea. Punem apa peste legume, o frunza de dafin, 2 catei de usturoi taiati pe jumatate, rosiile tocate, asezonam cu sare si piper si dam totul la cuptor pentru o ora.

Acoperim vasul cu o folie de staniol pentru a nu se arde legumele de la suprafata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille