Cum se fierbe porumbul

de mamaieelena in Mancaruri de post, 16 Iul 2012 | 3787 vizualizari

 

 Cum se fierbe porumbul

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.porumb
  • sare
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

 Cum se fierbe porumbul.Se curata de frunzele verzi porumbul si se pune in oala incapatoare deoarece apa trebuie sa treaca cu putin nivelul porumbului, se pune sare (eu am pus 2 lingurite)si se iau o parte din frunzele curate si se trec printr-un jet de apa se se acopera toata suprafata oalei peste porumb.Oala se pune pe foc si se tine aproximativ o ora.Deoarece acesta a fost crud sta o ora dar cel care este deja boaba mai bine formata se tine mai mult.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se incearca cu unghia strivind o boaba si daca iese ceva laptos acela este bun 

2

Acum in dimineata aceasta l-am pus la fiert si l-am si degustat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare si porumb