Ghiveci calugaresc

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 13508 vizualizari

COMENTARII (43)

divainbucatarie 1

16.03.2011, 12:47

Multumesc Mona!

Dana Cristea - pusikmea 1

16.03.2011, 13:27

bestial arata!!

tanyapatap 1

16.03.2011, 13:51

mirela0911 1

16.03.2011, 15:17

Ce splendoare in farfurie

Bucataras Medi 1

16.03.2011, 21:14

ce-mi place cum gatesti...............

diaconta 1

16.03.2011, 21:34

wowwww ce buuuuuuuun

nadina73 1

16.03.2011, 22:01

LUK 1

16.03.2011, 22:46

wowwww

epurasha2bb 1

17.03.2011, 09:02

foarte gustos!

Sylvia 1

17.03.2011, 17:20

Foarte bine arata, chiar nu am facut de o vesnicie, e ideal pentru o zi de post

divainbucatarie 1

18.03.2011, 19:00

Va multumesc din suflet! sunteti foarte dragute!

kukibella 1

25.03.2011, 00:21

merita ıncercat

MIUTA 1

25.03.2011, 00:57

Ina 1

25.03.2011, 07:29

bine mai arata!

matilda 1

25.03.2011, 08:07

super buna,oricand

MVMih 1

25.03.2011, 08:39

Dupa cum arata trebuie sa fie tare bun.

jolygina 1

25.03.2011, 19:14

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 10:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor - de post