Din categoria azi croncanim si ne veselim...Am primit niste ghebe, a nu se intelege ca le-am primit moca chiar daca-i campanie electorala, un deliciu , pe care le-am mancat singura.....N-am ajuns in padure sa le culeg , desi era mai frumos sa bat padurile si sa le culeg....dar daca mi-a batut la usa gheaba, nu am putut sa o refuz, cum n-am putut sa-mi refuz un festin cu usturoi....mai ales ca una din vocile mele ascunse mi-a zis sa le bag la cioroi, ca poate se imprietenesc si se inmultesc...de unde sa se inmulteasca, ca au cam intrat ''la apa'' dar mi-am facut damblaua si nici n-am damblagit.....
Iar treaba cea mai nasola si migaloasa am facut-o eu, ca pe cioroi il doare la basca, el sta in priza si cam atat.....Se curata de impuritati ghebele si se spala bine, cat timp le curatam bagam in priza oala minune, botezata de mine pe persoana fizica care este domnul ''cioroi'', punem uleiul si lasam sa se incinga. Dupa ce am terminat de curatat si spalat ghebele, le punem in vasul slow cookerului Crock-Pot unde uleiul sfaraie, adaugam cateii de usturoi maruntiti, sare si punem capacul deasupra. De aici in colo e treaba domnului cioroi crock-pot, nu adaugam apa pentru ca-si lasa suficienta. Dupa vreo 1 si 30 min scoatem ghebele in farfurie adaugam otet dupa gust, sare daca mai este nevoie si mancam cu pofta, daca nu aveti pofta dati o fuga la aia care si-au pus-o in cui si imprumutati de la ei. Si incaleca-i pe-o rima de poveste, care da de veste ca cioroiul iar gateste.