Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de T I M E A in Slow Cooker, 1 Sep 2015 | 6221 vizualizari

 

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Normal ca am avut un rezultat pe masura asteptarilor pentru ca totul a fost gatit la temperatura joasa si nici nu a trebuit sa stau langa aparat.

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei potriviti
  • 350 g carne de vitel
  • 80 gr orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita sare
  • un pic de piper
  • 800 ml suc de rosii
  • 2 lingurite zahar brun
  • busuioc verde
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoare, sau daca aveti un mixer multifunctional cu maruntitor/tocator, folositi-l pe acesta. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa, morcovul si orezul spalat bine si scurs de apa, sarea, piperul si patrunjelul tocat.

Ardeii ii spalam, taiem partea de sus si scobim semintele si nervurile.

Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.

Asezam ardeii umpluti pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock Pot 4,7l Digital si turnam sucul de rosii cat se acopere 3 sferturi din ardei.

Adaugam in sucul de rosii 2 lingurite de zahar brun si in functie de cat e de sarat potrivim de sare.

Conectam aparatul Crock-Pot la o sursa de curent, punem capacul, modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 4 ore. (dupa 3 ore si jumatate am verificat si aveam carnea si orezul fiert si am oprit aparatul, dar depinde foarte mult de carnea folosita iar carnea mea era tare frageda fiind de la vitel crescut la tara).

Adaugam la final busuioc tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu suc de rosii la slow cooker Crock-Pot