Ficatei de pasare pane

de adriana_bobu in Ficat, 11 Dec 2010 | 6197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei
  • 2 oua
  • un paharel ulei
  • 1/4 kg faina
  • o lingurita vegeta 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pasare pane:

Se spala ficateii si apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu vegeta. Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a  incins se pun ficateii trecuti in prelabil prin faina , ou batut si iar faina. Se lasa cca 10 min pe o parte si apoi se intorc si se mai lasa 10 min. Daca vi se pare ca nu-s patrunsi suficient ii mai lasati inca putin pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pasare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adriana_bobu 1

12.12.2010, 20:46

va multumesc tuturor

mamaieelena 1

12.12.2010, 22:00

buni

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:39

pane nu am incercat dar o sa fac

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei surpriza