Ficatei cu sos de smantana

de Miha in Ficat, 19 Oct 2009 | 15463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pasare
  • 200 g smantana
  • 2 lingura faina
  • 30 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare si pier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos de smantana:

Ceapa si usturoiul tocate marunt le punem intr-o tigaie si le calim osor in cateva linguri de ulei de masline.

Adaugam ficatul curatat si spalat, un pahar de apa si lasam la inabusit, acoperit cu un capac.

Intre timp preparam sosul de smantana. Faina o desfacem cu laptele rece, sa nu se formeze cocoloase, dupa care adaugam smantana si omogenizam.

Cand au fiert ficateii, adaugam smantana si omogenizam. Potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote.

Se servesc calzi cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Miha 1

11.10.2011, 10:09

Diana... multumesc draga mea... cam tarziu, dar stiu ca ma ierti

Miha 1

11.10.2011, 10:10

Zzrazza...sa va fie de bine masa. Ma bucur ca v-a placut!

Bya Ralu 1

28.11.2012, 22:26

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare inveliti in bacon cu piure.