Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu

de roxanamiti in Ficat, 15 Mar 2011 | 19222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de ficat de vita( 350 g.),
  • 2 cepe( una rosie si una alba),
  • 2 usturoi,
  • 1 ardel rosu,
  • pantrujel tocat,
  • un paharel de vin alb,
  • 2 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu:

Condimentam cu sare si piper ficatul; ungem o tigaie cu ulei si punem ficatul la prajit pe ambele parti apoi  rezervam,

Dupa ce am termint de prajit ficatul in aceeasi tigaie punem ceapa( taiata slobozi) si ardelul;

Ficatul il taiem in patratele si il adaugam peste ceapa si ardel; adaugam si vinul si lasam sa scada bine, asa se face si ceapa si adrelul;

Inainte de a servi punem pantruleleul tocat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat pane