"retete pentru mese in familie"
Multumesc Laura pentru inspiratie
Intr-un ceaun/cratita punem apa cu sare si presaram putina faina de malai, punem la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul in ploaie si amestecam continuu cu telul.
Lasam sa fiarba, cand este aproape gata adaugam 2 linguri ulei de masline si1/2 leurda tocata marunt.
Amestecam si lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min, turnam mamaliga intr-o tava termorezistenta si o lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care taiem cuburi.
Intr-o tigaie adaugam ulei de masline, verdeata tocata, lasam sa se caleasca 1-2 min, dupa care adaugam ficateii fierti, dulceata de ardei, vinul si condimente dupa gust, lasam sa fiarba pana ce se evapora.
Adaugam mamaliga si mararul tocat, eu am adaugat si 2-3 fire de ceapa verde tocata.
Lasam cca. 5 min pe foc, dupa care servim.