Fasole galbena scazuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 25 Ian 2013 | 4505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

 Fasolea o spalam bine. Tocam ceapa si usturoiul si le lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam fasolea cu doua cani de apa calda si sare dupa gust. Cand scade apa si daca fasolea nu este fiarta mai adaugam putina apa si lasam sa fiarba. Cand este gata fiarta o mai lasam cca 10 min pe foc amestecand din cand in cand. Potrivim de sare si piper daca mai este nevoie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

25.01.2013, 21:05

buna pentru zilele de post

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:00

si mie rocsi

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:00

da mamaie asa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu usturoi