Shaorma cu ciuperci si struguri

de ianculubita in Mancaruri de post, 18 Feb 2013 | 5152 vizualizari

 

Va place shaorma??daca da,va recomand sa nu mai dati bani,sa o faceti singure dar reteta este de post;pentru varianta carnoasa inlocuiti ciupercile si strugurii cu piept de pui iar procedeul e la fel;sa stiti ca tot gustul deosebit, vine de la acel amestec de condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu lipii
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 ciorchine de strugure cu boabe mari
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita cardamom
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1/2 lingurita ghimbir praf
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita usturoi praf
  • cartofi
  • sosuri la alegere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu ciuperci si struguri:

Ciupercile tocate le calim in ulei,dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugam boabele de struguri taiate in jumatati iar dupa 2-3min dam deoparte;

condimentam cu 1lingura din tot amestecul de condimente(restul punem intr-un borcanel si-l folosim la o alta reteta),sare,amestecam bine si lasam deoparte;

pe foile de lipie calde punem cartofi prajiti,deasupra 2-3 linguri de ciuperci apoi sosurile preferate;

cine stie,poate face maioneza de post(eu nu stiu).

Rulam lipia apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu ciuperci si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de post