Dulceata de piersici

de Aletta in Dulciuri, 8 Aug 2016 | 3240 vizualizari

 

Prima mea dulceata..

 

INGREDIENTE

  • 4 kg de piersici
  • un varf de cutit de salicil
  • 1,5 kg zahar
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Am inceput prin a decojii piersicile si a le taia in 3,4 bucati.

Am pus zaharul,le-am acoperit si le-am lasat peste noapte la frigider.

Usoara prima parte :)

Am pasat piersicile si le-am pus intr-o oala incapatoare apoi le-am lasat sa fiarba la foc mic timp de vreo 4 ore, luand spuma din cand in cand.

La sfarsit am adaugat un varf de cutit de salicil (luat de la farmacie)

Le-am pus in borcane si le-am lasat peste noapte intoarse cu capacul in jos.

A iesit foarte bun pentru prima mea dulceata.

TIPS-URI

1

pentru a vedea daca e gata dulceata se scoate pe o farfurie pentru a-i vedea cat e de ingrosata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici