....si de copil mult laudate! :))) Stiu ca suna ca reclamele de pe plaja, dar pe cuvant ca se topesc in gura si dispar din farfurie! Daca va hotarati sa faceti, dublati cantitatea de paine, altfel patiti ca mine si trebuie sa mai faceti o tura :))
Se topesc cele 3 linguri cu unt la microunde sau pe aragaz, se adauga cele 3 linguri de zahar tos, zaharul brun si 2 linguri scortisoara si se amesteca bine.
Ouale si laptele se amesteca bine intr-o farfurie adanca.
Se taie marginile de la paine si cu ajutorul unui sucitor aplatizam fiecare felie, apoi o ungem cu o lingurita din compozitia de mai sus si o rulam stransa bine de tot.
Dupa ce am rulat toate feliile, punem uleiul sau untul la incins intr-o tigaie. Trecem fiecare rulou prin amestecul de ou cu lapte si il punem la prajit. Daca aveti o tigaie mai mare, puneti putin mai mult ulei sau unt. Dupa ce s-au rumenit frumos pe o parte, le intoarceti si le mai lasati putin sa se prajeasca, apoi se scot pe o farfurie.
Se amesteca cele 2 linguri de zahar cu 2 lingurite scortisoara si se tavalesc rulourile prin acest amestec, apoi se servesc.
Pofta buna!
1
Daca doriti sa scapati de surplusul de grasime, puteti pune rulourile la scurs pe servetele de hartie atunci cand le scoateti din tigaie.