Briose pufoase

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 19 Feb 2011 | 10892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina
  • 1 ou
  • 60 g unt
  • 175 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita cafea solubila(optional)
  • 50 g ciocolata amaruie
  • zahar pudra
  • esenta vanilie/rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Oul se mixeaza cu zaharul pana se transforma intr-o compozitie cremoasa.Untul se topeste si se adauga compozitiei,apoi laptele;se omogenizeaza. Se adauga aromele si cafeaua.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

Compozitia se pune in 12 forme de muffins cu hartiute de copt sau in forme de silicon,deasupra se pun bucati de ciocolata!

Tava se introduce in cuptorul incalzit 15-20 minute!Se serveste cu zahar pudra alaturi de o cana de ceai,cafea,lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post