Cum se fierbe porumbul

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 2458 vizualizari

 

 Cum se fierbe porumbul

 

INGREDIENTE

  • 6 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).

Punem frunzele de la 3 stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.

Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.

Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.

Dupa ce s-a fiert, scoatem porumbul din apa si punem la incins o tigaie de teflon/ceramica fara pic de ulei in ea.

Cand s-a incins, asezam porumbul, in lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi pe alta si tot asa pana e complet rumen. 

Presaram sare dupa gust, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare