Ardei umpluti cu branza de burduf si marar

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 12194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g branza burduf proaspata
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana
  • 5 ardei capia mai mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza de burduf si marar:

Branza de burduf proaspata (nu foarte usturata!) am dat-o prin razatoarea mica, am amestecat-o cu mararul tocat marunt si pentru a o inmuia am adaugat 2 linguri de smantana.

Cu compozitia rezultata am umplut cei 5 ardei capia (mie mi-a ajuns la fix!).

Am dat ardeii la frigider, si i-am taiat inainte de a-i servi.

Va poftesc pe toti la masa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de burduf si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ardei umpluti cu branza