Cum se fierbe porumbul

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2015 | 4354 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Este vremea porumbului fiert si vreau sa va spun ca atunci cand eram copil mancam continuu si nu ma saturam. Ba mai mult, puneam si la congelator sa am pentru iarna, dar nu mai avea acelasi gust. Acum insa mi-a venit o idee pe care sper sa o testez si sa mearga: sa bag porumb fiert la borcan.

 

INGREDIENTE

  • 5 porumbi;
  • apa cat sa ii acopere;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Se culeg porumbii si li se indeparteaza foile. Se pun porumbii intr-o cratita, apoi cateva foi deasupra. Se pune apa, cat sa ii acopere, si se pune o farfurie peste ei. Se pun la fiert pana cand se inmoaie boabele. Se servesc calzi, dati cu sare. 

TIPS-URI

1

Sunt mai buni cei foarte tineri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]