Cotlete de berbecut

de silvi0ara in Oaie, 12 Noi 2010 | 10680 vizualizari

 

Scuzati calitatea pozelor,dar sunt facute cu telefonul.Din pacate pana duminica nu am aparatul foto acasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 coasta de berbecu1kg
  • 10-12 spring carrot(morcovi tineri de primavera congelati)
  • 2 -3 cartofi potriviti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6-7 verze de bruxelles proaspata(merge si congelata)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 150ml vin alb
  • 50ml ulei
  • cimbru,rozmarin
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de berbecut:

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare,piper,cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit.Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita.Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase.(desii la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).Coronita astfel obtinuta se aseaza intr-o tava.Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei.Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora.Din cand in cand stropim cu sosul format in tava.Spre final adaugam vinul.Mai lasam 20 de minute si gata.Se serveste alaturi de o salata la alegere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (11)

Laly 1

12.11.2010, 22:42

Si eu vreauuuuu

Cris2711 1

23.07.2011, 13:11

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra